«Βίκος», διαχρονικά και έμπρακτα κοντά στον ελληνικό αθλητισμό

Όλοι οι συμμετέχοντες του Epidavros Triathlon θα ενυδατώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος»  που εγγυώνται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση αλλά και την αποκατάσταση.  Τόσο στα αγωνίσματα του Σαββάτου, όσο βασικά και σε εκείνα της Κυριακής, τα σημεία ανεφοδιασμού και ενυδάτωσης είναι υπόθεση της «Βίκος».  Οκτώ τέτοιοι σταθμοί έχουν προβλεφθεί από την τεχνική επιτροπή για να δροσίζουν τους αθλητές.

Ευχαριστούμε την  «Βίκος», που στηρίζει διαχρονικά και έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό ενισχύοντας ως χορηγός σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», το πρώτο σε κατανάλωση εμφιαλωμένο νερό στην Ελλάδα, προέρχεται κατευθείαν από την ομώνυμη πηγή στην προστατευόμενη περιοχή των Ζαγοροχωριών, ενώ χάρη στην ιδιαίτερη σύστασή του,  που είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, συμβάλλει στην τόνωση και την καλή λειτουργία του οργανισμού κατά τη διάρκεια της άθλησης.

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ «ΒΙΚΟΣ»
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο , με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ «ΒΙΚΟΣ»
Τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Οκτώ αναψυκτικά με κύριο συστατικό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό, αλλά και χυμούς από ελληνικά φρούτα υπόσχονται πραγματική απόλαυση και δροσιά χάρη στη μοναδική τους γεύση.

ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΟ ΣΤΕΒΙΑ
Τρεις  νέες γεύσεις:
Βίκος cola stevia – Βίκος λεμονάδα και Βίκος πορτοκαλάδα