Δικαιολογητικά

Τα δικαιολογητικά αποστέλλονται στο e-mail: contact@why-n.gr έως 5 μέρες πριν τον αγώνα.
Σε περίπτωση μη έγκαιρης αποστολής δικαιολογητικών, η αίτηση σας ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

  • Δικαιολογητικά για Τρίαθλο – Aquathlon – Multisports

Συμφώνα με την Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΤΟΕ), απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή αθλητών, αθλητριών στους αγώνες είναι η επίδειξη:

  1. Ατομικό: Δελτίο ΤΟΕ + Κάρτα υγείας σε ισχύ ή άλλης αναγνωρισμένης ομοσπονδίας.  Εάν δεν υπάρχει δελτίο, απαιτείται Κάρτας Υγείας + Day Pass(10€) από την ΤΟΕ.
  2. Ομαδικό (Relay):  Δελτίο ΤΟΕ ή άλλης αναγνωρισμένης ομοσπονδίας για κάθε αθλητή.  Εάν δεν υπάρχει δελτίο, απαιτείται Κάρτας Υγείας για κάθε αθλητή + ένα Day Pass (10€) ανά ομάδα από την ΤΟΕ.
  1. Κάρτας Υγείας Αθλητή : κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε την κάρτα υγείας της ΤΟΕ, κατόπιν την τυπώνετε και σας την σφραγίζει ο καρδιολόγος ή Γιατρός με πιστοποίηση ΕΚΑΕ.
  2. Αγορά Day Pass (ΤΟΕ)https://hellastriathlon.gr/product/triathlon-pass

 

  • Κολύμβηση OW: : Ιατρική βεβαίωση (η οποία θα πρέπει να αναφέρει ότι ο αθλητής μπορεί να συμμετέχει σε αγώνες ή αθλητικές δραστηριότητες) ή ισχύον δελτίο αθλητή.

 

  • Κολύμβηση Πισίνα: κανένα δικαιολογητικό ( η έγκριση πραγματοποιείται με αυτοματοποιημένη ταυτοποίηση από το ηλεκτρονικό αρχείο της ΚΟΕ).

 

  • Δρομικά: κανένα δικαιολογητικό.

 

  • Ποδηλασία: Ιατρική βεβαίωση ή ισχύον δελτίο αθλητή. Η ιατρική βεβαίωση θα πρέπει να αναφέρει ότι ο αθλητής μπορεί να συμμετέχει σε αγώνες ή αθλητικές δραστηριότητες.