Οι τρόποι μετακίνησης Αθλητών και συνοδών για τα κολυμβητικά του Σαββάτου

Οι κολυμβητικοί αγώνες του Σαββάτου, θα πραγματοποιηθούν όπως όλοι γνωρίζουμε στον κόλπο του Ρώσικου Ναύσταθμου.  Αθλητές και συνοδοί μπορούν να φθάσουν εκεί με τους ακόλουθους τρόπους:

Α. Δικό σας μεταφορικό μέσο.  Έχει προβλεφθεί χώρος στάθμευσης που μπορεί να φιλοξενήσει αρκετά αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Β. Βαρκάκια (λάντζες) από την προβλήτα στην πλατεία Ηρώων.  Η μεταφορά είναι δωρεάν και καλύπτεται από τον  Εμπορικό Επαγγελματικό Σύλλογο Πόρου

Γ.  Τοπικά TAXI (σταθμός λίγο πριν την πλατειά Ηρώων).

Ωράρια – Δρομολόγια

Από Πόρο προς Ρώσικο Ναύσταθμο: 09:15 – 11:15

Από Ρώσικο Ναύσταθμο προς Πόρο: 14:00 – 15:15

 

Ανακοίνωση Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου

“Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, στηρίζει εμπράκτως και με όλες του τις δυνάμεις και την φετινή διοργάνωση του POROSEA, αναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων την κάλυψη του κόστους μετακίνησης των Αθλητών και των συνοδών τους με παραδοσιακές λέμβους για τους αγώνες κολύμβησης που θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Ιουνίου στην περιοχή “Ρώσσικος Ναύσταθμος”.

Η αναχώρηση των λέμβων θα γίνεται από το λιμάνι του Πόρου έμπροσθεν της πιάτσας των ταξί (προβλήτα στην πλατεία Ηρώων)δύο ώρες πριν τους αγώνες. Η δωρεάν μετακίνηση αφορά μόνο τους αθλητές και τους συνοδούς τους.

Για οποιαδήποτε απορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους διοργανωτές του POROSEA. Για καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών, θα  υπάρχει εκπρόσωπος του Ε.Ε.Σ.Π. στο σημείο αναχώρησης των λέμβων κατά τις ώρες των δρομολογίων.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.”