Individual & Relay
Cut Offs: Swim= 0:35h, Swim+Bike = 2:30h
Individual & Relay
Cut Offs: Swim= 0:35h, Swim+Bike = 2:30h
Το κολύμπι λαμβάνει χώρα στην παραλία Πεζούλα, στο χωριό Καλύβια. Η εκκίνηση θα δοθεί μέσα από το νερό. Οι αθλητές θα περάσουν δεξιόστροφα στις τρεις επόμενες σημαδούρες (1,2,3) ολοκληρώνοντας τα 750m. Η σημαδούρα #4 αποτελεί ένδειξη και οι αθλητές μπορούν να την περάσουν δεξιά ή αριστερά. Η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι στο ίδιο σημείο.
Loop: 1
Μετά την έξοδο τους από την ζώνη αλλαγής, οι αθλητές κινούνται αριστερά στον δημοτικό δρόμο που οδηγεί προς τα Καλύβια. Στην διασταύρωση με την περιφερειακή οδό Μεσενίκολα – Φυλακτή, οι αθλητές στρίβουν αριστερά προς το φράγμα μέχρι το σημείο αναστροφής Α. Στη συνέχεια εκτελώντας την αντιστροφή διαδρομή, επιστέφουν προς τα Καλύβια όπου συναντούν το σημείο αναστροφής Β. Εκτελούν την αναστροφή και κατευθύνονται πάλι προς την αναστροφή Α ξεκινώντας έτσι την 2η ποδηλατική λούπα. (2nd loop). Η απόσταση που ορίζεται από τα δύο σημεία αναστροφής εκτελείται 4 φορές – 4 loops. Το σημείο αναστροφή Β ορίζει την ολοκλήρωση της κάθε λούπας. Στη συνέχεια οι αθλητές επιστρέφουν στην ζώνη αλλαγής εκτελώντας την αντίστροφη διαδρομή. Οι αθλητές ακολουθούν τις σημάνσεις κατά μήκος της διαδρομής και κινούνται πάντα βάσει του κοκ. Όλες οι αναστροφές είναι αριστερόστροφες.
Loop: 2
Οι αθλητές, μετά την έξοδο τους από την ζώνη αλλαγής, στρίβουν αριστερά στο χωματόδρομο ο οποίος εκτείνεται δίπλα στη λίμνη και μέσα στα καταπράσινα δένδρα. Ακολουθώντας την σήμανση, φθάνουν στο σημείο αναστροφής από όπου επιστρέφουν προς στην ζώνη αλλαγής – τερματισμό, εκτελώντας την αντίστροφη διαδρομή. .
Loop: 1