Σύλλογος Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας

Ο σύλλογος “Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας” ιδρύθηκε το 2009 από μία ομάδα 30 ατόμων με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλητισμού και συγκεκριμένα του τρεξίματος. Ο σκοπός αυτός επιτυγχάνεται με την οργάνωση αγώνων όπως ο Αργειακός Μυκηναϊκός Ημιμαραθώνιος, ο Αρχαίος Μυκηναϊκός Δρόμος, ο Παλαμήδειος Δρόμος, ο Μαραθώνιος Ναυπλίου και ο αγώνας Μνήμης της Νέας Κίου. αλλά και ο ορεινός αγώνας Artemisio Τrail Run 21km. Επίσης με την διοργάνωση εκδηλώσεων, ομιλιών και εκδρομών καθώς και με τη συμμετοχή σε προγράμματα της πολιτείας και της αυτοδιοίκησης . Στις τάξεις του συλλόγου συγκαταλέγονται Μαραθωνοδρόμοι , Υπερμαραθωνοδρόμοι και Σπαρταθλητές!

Ο σύλλογος στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του τρεξίματος αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας και για το σκοπό αυτό έχει στηρίξει προσπάθειες αθλητικού τουρισμού τόσο στην περιοχή της Ερμιονίδας όσο και της Επιδαύρου.

Ειδικότερα ο Επιδαύριος Δρόμος αποτελεί για το σύλλογο έναν από τους σπουδαιότερους αγώνες γιατί συνδέει τον αθλητισμό , την ιστορία , τον πολιτισμό και την ομορφιά της πατρίδας μας με τον καλύτερο τρόπο. Η συνεργασία μας με τον Δήμο Επιδαύρου είναι άψογη και κοινή μας επιδίωξη είναι, κάθε χρόνο, η βελτίωση και η αναβάθμιση του αγώνα.