Η Οικογένεια Χριστοδούλου στηρίζει το Epidavros Triathlon

Η Οικογένεια Χριστοδούλου συνεχίζει να βρίσκεται έμπρακτα κοντά στον ελληνικό αθλητισμό, αυτή τη φορά στηρίζοντας το Epidavros Triathlon, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στην πόλη της Αρχαίας Επιδαύρου.

Η Οικογένεια Χριστοδούλου θα προσφέρει σε αυτό το συναρπαστικό τριαθλητικό event σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά στους επισκέπτες, τους βιταμινούχους χυμούς της. Πρόκειται για μια μοναδική σειρά χυμών από ελληνικά φρούτα, εμπλουτισμένων με την απαραίτητη ποσότητα βιταμινών ώστε να υποστηρίζουν ένα ξεχωριστό ισχυρισμό υγείας, σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. Έτσι, οι αθλητές και οι επισκέπτες του Epidavros Triathlon όχι μόνο θα δροσιστούν αλλά θα απολαύσουν και τα ευεργετικά οφέλη βιταμινών, που βοηθούν στην καλή υγεία και τόνωση του οργανισμού.

Ανάμεσα στους βιταμινούχους χυμούς που θα προσφέρει η Οικογένεια Χριστοδούλου στην εκδήλωση θα είναι και ο «Βιταμινούχος Χυμός Βύσσινο», που απέσπασε 2 Αστέρια στα Great Taste Awards, έναν από τους σπουδαιότερους και πιο έγκυρους διαγωνισμούς τροφίμων και ποτών παγκοσμίως, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Λονδίνο. Μάλιστα, είναι ο μοναδικός χυμός στην Ελλάδα που κέρδισε μια τόσο υψηλή διάκριση.