Οι διαδρομές του Epidavros Action Triathlon ολοκληρώνονται

Σκοπός του Epidavros Action Triathlon ήταν και είναι η αθλητική διαφορετικότητα πάντα με επίκεντρο τον κάθε φορά αγωνιζόμενο.  Είναι ένα αγώνας τριάθλου με συναρπαστικά αγωνίσματα, ξεχωριστά δομημένες κατηγορίες για αθλητές κάθε φύλλου, επιπέδου και ηλικίας και διαφορετικές απαιτήσεις.   Είναι ένα τριάθλο για όλους.

Τα τελευταία νέα όσον αφορά την διεξαγωγή του Epidavros Action Triathlon έχουν να κάνουν με την διάνοιξη του μονοπατιού στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το δρομικό μέρος του endurance, το οποίο θα ολοκληρώσει την καταγραφή όλων των διαδρομών. Η διαδρομή συνδυάζει μοναδικά το γεωγραφικό ανάγλυφο της περιοχής. Βουνό, θάλασσα, πλούσια βλάστηση.  Οι αθλητές διαφόρων ηλικιών και των δύο φύλλων που προσκάλεσε η οργανωτική επιτροπή για την δρομική εξοικείωση έμειναν ικανοποιημένοι και αναγνώρισαν την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει ως τώρα.

Σύντομα θα ανακοινωθούν από την οργανωτική επιτροπή weekends εξοικείωσης των διαδρομών. Οι φίλοι του τριάθλου, και όχι μόνο, θα έχουν την δυνατότητα να κολυμπήσουν, να ποδηλατήσουν και να τρέξουν σε προπονητικούς ρυθμούς την διαδρομή της αρεσκείας τους.

Αν και ο αγώνας θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει από νωρίς. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει χρόνος για ιδανική προετοιμασία όλων των παραμέτρων που θα εξασφαλίσουν έναν επιτυχημένο αγώνα πάνω από όλα για τους αθλητές αλλά και τους συνοδούς τους.

Leave a reply

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.