Προετοιμασία του Endurance Trail

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, έγινε η πρώτη καταγραφή των λεπτομερειών στο μονοπάτι που θα αποτελέσει το δρομικό μέρος του  αγωνίσματος Endurance (Epidavros Action 105km). Πρόκειται για μια μοναδική διαδρομή όπου ο αγωνιζόμενος τμηματικά τρέχει μέσα στο δάσος,  δίπλα στη θάλασσα ενώ κάποια στιγμή περνάει και από μια ξεχωριστή παραλία.
Υπάρχουν αρκετά απαιτητικά κομμάτια και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθεί μια εύκολη διαδρομή.  Με την βοήθεια του κυρίου Γκίνη Δημήτριου,  ιδρυτικού μέλους του μονοπατιού, και του Πάνου Ρώτα από την πλευρά της οργανωτικής επιτροπής, έγιναν οι απαραίτητες καταγραφές. Τις επόμενες μέρες, θα πραγματοποιηθούν βελτιώσεις έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για τον έλεγχο από την τεχνική επιτροπή.  Πρωταρχικός σκοπός είναι η ασφάλεια των αθλητών.

Την διαδρομή αυτή, θα έχουν την ευκαιρία να την τρέξουν όσοι από τους φίλους τριαθλητές το επιθυμούν, κατά την διάρκεια ημερίδων εξοικείωσης διαδρομής.  Η οργανωτική επιτροπή είναι υπεύθυνη για τις σχετικές ημερίδες των οποίων λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο.

Leave a reply

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.