Sprint Triathlon

SWIM: 750m | BIKE: 24km | RUN: 5km

Individual & Relay
Cut Offs: Swim= 0:35h, Swim+Bike = 1:45h

Τα τριαθλητικά αγωνίσματα Standard και Sprint είναι ενταγμένα στην WTLTriathlon league 

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Τοποθεσία: Ναυτικός όμιλος Ναυπλίου

Αθλητές/ριες: 16+

Απονομές: Ηλικιακές Ανδρών – Γυναικών (+16-19, 20-24,, 25-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50 -54, 55-59, 60-64, 65-69, +70)
Relay: Ανδρών/μικτές (ομάδες μόνο από άνδρες ή μικτές με άνδρες-γυναίκες) , Γυναικών (αμιγώς γυναικείες ομάδες) και Corporate.

Πληροφορίες αγώνα

Transition Zone

Swim: 750m

Εκκίνηση στον ναυτικό όμιλο Ναυπλίου.
Η εκκίνηση θα δοθεί μέσα από το νερό.  Οι αθλητές θα περάσουν δεξιόστροφα στην  επόμενη σημαδούρα πριν τερματίσουν.  Η έξοδος από το νερό πραγματοποιείται μέσω μεταλλικής σκάλας
Loop: 1

Swim: PLAN B

Εκκίνηση από την ζώνη αλλαγής.
Η εκκίνηση θα δοθεί μέσα από το νερό.  Οι αθλητές θα περάσουν δεξιόστροφα στις δύο επόμενες σημαδούρες πριν τερματίσουν στο σημείο εκκίνησης.  Η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι στο ίδιο σημείο, ενώ η διαδρομή είναι τριγωνική. Η έξοδος από το νερό πραγματοποιείται μέσω μεταλλικής σκάλας
Loop: 1

Bike: 24km

Μετά την έξοδο τους από την ζώνη αλλαγής, οι αθλητές κινούνται αριστερά επί της Ακτής Μιαούλη, περνούν από τον κυκλικό κόμβο (Α) απέναντι από το δημοτικό παρκινγκ και στην συνέχεια παραλιακά επί της Νέας Κίου όπου θα συναντήσουν το σημείο αναστροφής (Β).  Η διαδρομή Α-Β-Α πρέπει να εκτελεστεί 2 φορές – (2 loops) – πριν οι αθλητές επιστρέψουν στην ζώνη αλλαγής.
Loop: 2

strava logo
download σε .GPX ή .TCX

Run: 5km

Οι αθλητές, μετά την έξοδο τους από την ζώνη αλλαγής,  στρίβουν δεξιά επί της Μιαούλη – Φαρμακοπούλου. Στη συνέχεια αριστερά στη Σταϊκοπούλου η οποία στην προέκταση της γίνεται η 25ης Μαρτίου, αριστεράς στη Σιδηράς Μεραρχίας, αριστερά στην Ανδρέα Συγγρού, και δεξιά  στη Βασιλίσσης Αμαλίας, μέχρι την ζώνη αλλαγής επί της Μιαούλη.  Σε αυτή την φάση οι αθλητές έχουν ολοκλήρωση τα πρώτα 2.5κμ και για να ολοκληρώσουν το δρομικό τους σκέλος θα πρέπει να επαναλάβουν την ίδια διαδρομή άλλη μία (1) φορά (συνολικά 2 loops των 2.5κμ). Το σημείο-αψίδα τερματισμού βρίσκεται δίπλα στην ζώνη αλλαγής, μπροστά από τις καφετέριες.

Loop: 2

strava logo
download σε .GPX ή .TCX