Adults Aquathlon

κολύμπι: 750m, Τρέξιμο: 5km

Κυριακή 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

Εκκίνηση: 08.10

Τοποθεσία: παραλία Πεζούλα, στο χωριό Καλύβια

Αθλητές/ριες: 16+

Απονομές: Ηλικιακές Ανδρών – Γυναικών (+16-19, 20-24,, 25-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50 -54, 55-59, +60)
Relay: Ανδρών/μικτές (ομάδες μόνο από άνδρες ή μικτές με άνδρες-γυναίκες) , Γυναικών (αμιγώς γυναικείες ομάδες) και Corporate.

Transition Zone

Swim: 750m

Το κολύμπι λαμβάνει χώρα στην παραλία Πεζούλα, στο χωριό Καλύβια. Η εκκίνηση θα δοθεί μέσα από το νερό. Οι αθλητές θα περάσουν δεξιόστροφα στις τρεις επόμενες σημαδούρες (1,2,3) ολοκληρώνοντας τα 750m.  Η σημαδούρα #4 αποτελεί ένδειξη και οι αθλητές μπορούν να την περάσουν δεξιά ή αριστερά.  Η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι στο ίδιο σημείο.
Loop: 1

Run: 5km

Οι αθλητές, μετά την έξοδο τους από την ζώνη αλλαγής, στρίβουν αριστερά στο χωματόδρομο ο οποίος εκτείνεται δίπλα στη λίμνη και μέσα στα καταπράσινα δένδρα. Ακολουθώντας την σήμανση, φθάνουν στο σημείο αναστροφής από όπου επιστρέφουν προς στην ζώνη αλλαγής – τερματισμό, εκτελώντας την αντίστροφη διαδρομή.

Loop: 1

strava logo
download σε .GPX ή .TCX