Καρτέλα αθλητή - Χρήσιμες Οδηγίες

Με την εγγραφή ενός αθλητή σε έναν αγώνα της whynot, δημιουργείται στο σύστημα μια μοναδική αθλητική καρτέλα (Athlete Profile), η οποία περιέχει βασικά στοιχεία του αθλητή και πάνω από όλα τον αριθμό μητρώου (ID) του.
Η καρτέλα αθλητή δημιουργείται μόνο μία φορά και είναι συνδεδεμένη με ένα μοναδικό email.
Εάν ένας αθλητής κάνει νέα εγγραφή σε αγώνα με διαφορετικό e-mail, τότε θα δημιουργηθεί νέα καρτέλα, με νέο μητρώο δημιουργώντας λανθασμένα αποτελέσματα σε αγώνες και λίγκα.

Η διαχείριση της καρτέλα πραγματοποιείται κάνοντας Log-in με τη χρήση του μοναδικού e-mail και του κωδικού πρόσβασης.  Μέσα από μια σωστά δομημένη καρτέλα αθλητή θέτονται οι βάσεις για μια ιστορικότητα σε συμμετοχές, επιδόσεις, βαθμολογίες, στατιστικά και πολλά άλλα.

Βήμα 1 – Σύνδεση (login)

  1. Επιλέξτε Καρτέλα Αθλητή και στη συνέχεια την επιλογή Login
  2. Πληκτρολογήστε το συγκεκριμένο e-mail που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή σας και όχι ένα οποιαδήποτε άλλο δικό σας e-mail.
  3. Πληκτρολογήστε τον κωδικό εγγραφή σας
  4. Κάντε κλικ στο login

Αν δεν θυμάστε τον κωδικό εγγραφής , επιλέξτε “forgot password” ( 5. ) και ακολουθήστε τις οδηγίες αλλαγής κωδικού

Βήμα 2 – Επεξεργασία προφίλ

Τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε το προφίλ σας αλλάζοντας την εικόνα background (1), την εικόνα προφίλ (2) καθώς και να εμπλουτίσετε το προφίλ σας (3) με περισσότερα στοιχεία όπως τα social profile, sponsors, βιογραφικό, ομάδα , κλπ.

Το προφίλ σας

Το προφίλ σας εμφανίζεται στα αποτελέσματα των αγώνων μέσα στην καρτέλα σας μαζί με την βαθμολογία και την κατάταξη σας. Στο παρακάτω link είναι αναρτημένα τα αποτελέσματα της λίγκας ανά έτος καθώς και τα αποτελέσματα των events ξεχωριστά: why-n.gr/results 

Καρτέλα αθλητή

Αποτελέσματα league