Αναβολή του POROSEA 2020

Αγαπητοί συναθλητές,

Με ανακοίνωσή της, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε ότι για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων και προσωπικού σε αγώνες εκτός σταδίου στις περιοχές που υπάγονται σε καθεστώς αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης (Περιφέρεια Αττικής κ.α.) ανέρχεται σε 50 άτομα. Με τα νέα αυτά δεδομένα και έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία κατοίκων, επισκεπτών και αθλητών, είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να μεταφέρουμε τη φετινή διοργάνωση του Porosea 2020 και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το πρώτο Σαββατοκύριακο (5&6) του Ιουνίου 2021.

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι από την δική μας πλευρά κάναμε και κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την διεξαγωγή των αγώνων αλλά πάντα η τελική απόφαση ανήκει αποκλειστικά στις εκάστοτε δημοτικές αρχές οι οποίες είναι και οι επίσημοι διοργανωτές των αγώνων.

Κατόπιν τούτου ενημερώνουμε τους εγγεγραμμένους αθλητές ότι μπορούν να μεταφέρουν την εγγραφή τους στο Nafplio Action 2020 (εάν πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου), ή σε events της whynot το 2021.  Σημειώνουμε και τονίζουμε το γεγονός ότι αν και μέχρι σήμερα το  Nafplio Action  είναι ενεργός αγώνας, μια δημοτική απόφαση μπορεί να ανατρέψει την συγκεκριμένη κατάσταση και να πάμε σε περίπτωση ανάλογη του Epidavros Action και του Porosea.  Από την πλευρά μας  ελπίζουμε και εργαζόμαστε ώστε κάτι τέτοιο να μην συμβεί. Πρέπει να γίνει  κατανοητό ότι λόγο της ρευστότητας που επικρατεί δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να αλλάξει τις επόμενες μέρες ή βδομάδες που θα μας αναγκάσει να προχωρήσουμε σε περαιτέρω αλλαγές ή τροποποιήσεις.
 Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αναμένετε νέα ενημέρωση μας σχετικά με τους αγώνες μας για το τρέχον έτος καθώς και για το 2021 και κατόπιν να μας ενημερώσετε για τις προθέσεις σας.
Αν έχετε εγγραφεί και στα 3 events, οι συμμετοχές σας στο  Epidavros Action και στο Porosea θα μεταφερθούν για του χρόνου.
Προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα, ακολουθούμε τις οδηγίες  του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας και αυτές των Υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη και ευελπιστούμε ότι σύντομα ο COVID-19 θα αποτελεί ένα παρελθόν.

Ευχόμαστε δύναμη και υπομονή σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Leave a reply

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.