Αναβολή του Epidavros Action 2020

Αγαπητοί συναθλητές,

Όπως ενημερωθήκατε με σχετική ανάρτηση στην σελίδα μας στο FB, το Epidavros Action 2020 αναβλήθηκε με απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Επιδαύρου. Ο Δήμος Επιδαύρου λαμβάνοντας υπόψιν την αυξανόμενη ανησυχία των πολιτών λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης και της αβεβαιότητας που βιώνουμε όλοι μας με τον COVID-19 αποφάσισε την μεταφορά του event για τις  11 & 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι από την δική μας πλευρά κάναμε και κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την διεξαγωγή των αγώνων αλλά πάντα η τελική απόφαση ανήκει αποκλειστικά στις εκάστοτε δημοτικές αρχές οι οποίες είναι και οι επίσημοι διοργανωτές των αγώνων.

Πόσο εύκολο άραγε είναι να διοργανωθούν αγώνες αυτή την εποχή με δεδομένη την αρνητική ψυχολογία αλλά και τον φόβο που διακατέχει τους περισσότερους από εμάς; Δυστυχώς, δεν είναι καθόλου εύκολο από ότι φαίνεται. Μέχρι να γίνει κατανοητό ότι βρισκόμαστε σε μια μεταβατική φάση που τα πράγματα θα πρέπει να γίνονται διαφορετικά και όχι να ακυρώνονται, θα έχουμε πολλά φαινόμενα ακυρώσεων και αναβολών για νέα ημερομηνία. Θα προετοιμαζόμαστε και θα προετοιμάζουμε αγώνες με την ανησυχία και τις συνέπειες μιας πιθανής αναβολής.

Κατόπιν τούτου ενημερώνουμε τους εγγεγραμμένους αθλητές ότι μπορούν να μεταφέρουν την εγγραφή τους για το Epidavros Action 2020 σε έναν από τους δύο εναπομείναντες αγώνες μας εντός του 2020, Porosea (4 Οκτωβρίου) ή Nafplio Action (31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου)  ή σε events της whynot το 2021.  Σημειώνουμε και τονίζουμε το γεγονός ότι αν και μέχρι σήμερα τα  Porosea και Nafplio Action  είναι ενεργοί αγώνες, μια νέα δημοτική απόφαση μπορεί να ανατρέψει την συγκεκριμένη κατάσταση και να πάμε σε περίπτωση ανάλογη του Epidavros Action.  Από την πλευρά μας  ελπίζουμε και εργαζόμαστε ώστε κάτι τέτοιο να μην συμβεί. Πρέπει να γίνει  κατανοητό ότι λόγο της ρευστότητας που επικρατεί δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να αλλάξει τις επόμενες μέρες ή βδομάδες που θα μας αναγκάσει να προχωρήσουμε σε περαιτέρω αλλαγές ή τροποποιήσεις.

 

 Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε για τις προθέσεις σας στο contact@whyn.gr το συντομότερο δυνατόν.

Αν έχετε εγγραφεί και στα 3 events, η συμμετοχή σας στο  Epidavros Action θα μεταφερθεί για του χρόνου.

Προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα, ακολουθούμε τις οδηγίες  του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας και αυτές των Υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη και ευελπιστούμε ότι σύντομα ο COVID-19 θα αποτελεί ένα παρελθόν.

Ευχόμαστε δύναμη και υπομονή σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Whynot team.

Leave a reply

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.