Προκήρυξη Αγώνα Bike Challenge Tour 2017

Με χαρά και με τιμή  o Π.Ο. Διομήδης Άργους, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, , οι δήμοι Ναυπλιέων, Επιδαύρου, Τροιζηνίας – Μεθάνων, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού και η  whynot, διοργανώνουν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Ποδηλασίας, το Ποδηλατικό Αγώνα Δρόμου  Bike Challenge Tour 2017.

O OPEN αυτός αγώνας που θα διεξαχθεί από 29/4 έως 1/5, θα είναι από τους μεγαλύτερους Ποδηλατικούς Αγώνες Δρόμου που έχουν γίνει στην Ελλάδα, ενώ οι προδιαγραφές της διοργάνωσης θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.

178 αγωνιστικά χιλιόμετρα αγώνων αντοχής και χρονομέτρου, και 35 ακόμα για μικρούς διασυλλογικούς αθλητές των κατηγοριών Μίνι μικρά και μεγάλα, παμπαίδων και παγκορασίδων.

Βουνό, θάλασσα, δάση, τεχνικά κομμάτια, γρήγορες ευθείες, απαιτητικές ανηφόρες, συνθέτουν όλα μαζί ένα απίστευτο σκηνικό.

Από το Τολό, στον Γαλατά Τροιζηνίας και από εκεί στη Νέα Επίδαυρο και στο Λυγουριό δίπλα στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Ένα φανταστικό ταξίδι στην Αργολίδα και την Τροιζηνία, από μια διαφορετική οπτική γωνία. Άνθρωποι και ποδήλατα, σε μια περιπέτεια που θα μείνει αξέχαστη, σε όλους μας!

Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, με την οικογένεια, την παρέα σας και τους φίλους σας, σε έναν πολύ ενδιαφέρον ποδηλατικό αγώνα.

Στην ιστοσελίδα www.why-n.gr θα βρείτε τα πάντα σχετικά με τον αγώνα, χάρτες, video και φωτογραφίες από τις διαδρομές, οδηγίες για τους θεατές, καθώς και τουριστικές πληροφορίες για την διαμονή σας στην περιοχή.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 6 Μαρτίου και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές του Early Bird.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

Official site: www.why-n.gr/event/bike-challenge-tour-2017
ΣυμμετοχέςΕγγραφές: www.why-n.gr/shop/event/bike-challenge-tour-2017
Facebook:  www.facebook.com/whynoteventsgr
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/358956904490825

Η Οργανωτική Επιτροπή