Η mastos υπoστηρικτής του Bike Challenge Tour 2017

Η οργανωτική επιτροπή του Bike Challenge Tour 2017 ανακοινώνει πως η εταιρεία mastos θα επιβραβεύσει αθλητές και αθλήτριες που θα διακριθούν στον αγώνα με τον πιο «γλυκό» τρόπο. Με τις μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού που κατασκευάζονται από αγνά υλικά με τον παραδοσιακό τρόπο, η mastos προσφέρει την πιο γλυκιά και ταυτόχρονα υγιεινή ανάμνηση. Περισσότερα για τα προϊόντα mastos αλλά και τα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα http://www.mastos-nature.gr

Λίγα λόγια για την mastos

Όλα ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2013 στην ονομαστή Πρόσυμνα (έδρα του Mastou),  που βρίσκεται 14 περίπου χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Άργους.
Εκεί δημιουργείται μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με γλυκά του κουταλιού και σπιτικές μαρμελάδες, ακολουθώντας παραδοσιακές και αγνές συνταγές από εποχιακά, φρέσκα φρούτα χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Στα γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες Mastos θα συναντήσετε γεύσεις φυσικές, απαλές και συνάμα έντονες.
Η Mastos συλλέγει εκλεκτούς καρπούς της μυκηναϊκής γης στηρίζοντας μικρούς παραγωγούς που αγαπούν και σέβονται τη φύση καθώς την αφήνουν ελεύθερη χωρίς λιπάσματα και χημικά. Έτσι, εξασφαλίζει την άριστη και εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων του.
Η Mastos φροντίζει και αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε φρούτου κατά την επεξεργασία και τα συνοδεύει με απαλά αρώματα από φρέσκια αρμπαρόριζα, κλωναράκια βανίλιας και άλλα στοιχεία της φύσης.
Κι επειδή η διατροφή με την υγεία πρέπει να συνυπάρχουν, ο Mastos έχει καταφέρει να διατηρήσει μια γευστική ισορροπία από συνδυασμούς που είναι ευεργετικοί για τον οργανισμό και τον ουρανίσκο!